tiistai 11. marraskuuta 2014

Joulumyyjäisten mainos!

VEXVE-AREENAN MYYJÄISET!

Oli taas suuren seikkailun aika!
Harri oli antanut meille tärkeän ja vastuullisen tehtävän,
jossa meidän piti yhdessä kakkosluokkalaisten kanssa suunnitella ja toteuttaa verkkokalvoja kutkuttava mainos Vexve-areenan joulumyyjäisiin.

Itse en päässyt kouluun silloin kun mainosta ideoitiin, mutta hyppäsin lennosta mukaan itse toteutukseen. Lueskelin villejä ideoita mitä mimmit oli kirjoitellut paperille, yksi idea oli kuitenkin ollut yksi ylitse muiden. Poro ajamassa polkupyörällä vetäen samalla Joulupukkia ostoskärryissä.

Sastamalan S-market lainasi meille kuvauksiin ostoskärryn ja Nanni lainasi oman polkupyöränsä.
Pyörä ja kärryt koristeltiin joulukoristeilla ja ledivaloilla. Näky oli päätähuimaava. Tietenkin.

Kuvauspaikalle päästyä alkoi armoton valmistelu ja ostoskärryissä istuvaa pukkia ja pyörää roudattiin edestkaisin kymmeniä kertoja koska olimme keskellä ajotietä ottamassa hyvää otosta.
Kuvauspaikkana toimi Onkiniemenkatu Torikeskuksen kulmalla.

Huvittuneet ohikulkijat jäivät pitkiksi ajoiksi tuijottamaan ja ihmettelemään mitä oli tekeillä.
Välillä jouduimme viittelöimään autoja kiertämään eri reittiä ja huitomaan jatkamaan matkaansa, koska muutama olisi halunnut jäädä kummastelemaan keskelle kuvauspaikkaamme.

Aikaa oli vähän ja pihalla tavattoman kylmä, joten hoidimme homman kotiin nopeasti.
Lopulta joulupukkikin alkoi olla jo vanhojen polviensa kanssa väsynyt istumaan huonossa asennossa kovissa kärryissä.  Kun olimme saaneet riittävästi hyviä otoksia, pakkasimme auton ja poistuimme paikalta. Hyvä me ja hyvä meidän joukkue!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti